Ronaldo ovakvim selfijem razbesneo svetsku fudbalsku javnost FOTO

Svetska fudbalska javnost sa zebnjom iščekuje nove informacije o nestanku aviona kojim je leteo Emilijano Sala

Život

Izvor: B92

Sreda, 23.01.2019.

17:22

Ronaldo ovakvim selfijem razbesneo svetsku fudbalsku javnost FOTO
Foto: Gettyimages

Portugalac je, nakon što je na sudu u Madridu zbog utaje poreza uslovno kažnjen sa 23 meseca i novčano sa 18,8 miliona evra, na društvenim mrežama objavio fotografiju iz privatnog aviona i uz nju dodao emotikon aviona i palac gore.

Fotografija sama po sebi nije sporna, ali vreme njenog objavljivanja mnoge je naljutio. Dok svet tuguje i još traga za nestalim argentinskim fudbalerom, njegov kolega slika selfi u svom privatnom avionu, preneo je Indeks.

To je zasmetalo i legendarnom Gariju Linekeru, koji je na “Tviteru” podelio Ronaldovu objavu. "Nije dan za ovakav tvit. Zaista nije", napisao je Lineker, a s njim su se mnogi saglasili, iako je bilo i onih koji su Linekeru poručili da je preterao.
View this post on Instagram

😀🛫👍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: