Ruska novinarka pohvalila Vučića: Obučen je sa stilom

Aleksandar Vučić učestvovao je juče u Davosu na okruglom stolu "Sloboda medija u kriznim situacijama". Jedna od učesnica bila je i Tina Kandelaki, glavna producentkinja ruske Mač TV, koja je pre početka panela predsedniku Srbije uputila kompliment da je veoma "stajliš".

Život

Izvor: Blic

Sreda, 23.01.2019.

15:20

Ruska novinarka pohvalila Vučića: Obučen je sa stilom
Foto: TANJUG/ World Economic Forum / Manuel Lopez

Neformalni razgovor "iza scene" Ekonomskog foruma u Davosu, novinarka Kandelaki je objavila na svom nalogu na Tviteru, na kome ima 1.77 miliona pratilaca.

"Razgovaram sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i moderatorom Stivenom Adlerom, koji su spremni za panel sesiju. Počinjemo da razgovaramo o društvenim mrežama. Naravno, svi me troluju da sam ja jedina zvezda ovde koja ima po dva miliona pratilaca na Tviteru u Instagramu", napisala je ruska novinarka, i očigledno - influenserka. Uz prvi tvit nalazi se i snimak predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji priča na ruskom, pa na engleskom, a u narednom tvitu Tina Kandelaki napisala je i šta je Vučić rekao.

"Dala sam kompliment Vučiću da izgleda 'stajliš' (da je obučen sa stilom), a on mi je odgovorio sledeće: 'Znate šta sam nedavno primetio? Da su Rusi, na neki način, postali najvažniji, kada govorim o političarima i ljudima iz medija, najvažniji ljudi na društvenim mrežama." "To je to! A to je samo deo onoga što je Vučić rekao o Rusiji. Kasnije ću vam reći kako je on promovisao Moskvu i Sergeja Sobjanina. Svi su ubeđeni da se Moskva mora videti, a on je namignuvši, dodao: 'I jesti hačapuri.'"

Hačapuri je tradicionalno gruzijsko jelo, brza hrana napravljena od hleba i sira. Popularan je u Gruziji, ali i unutar država bivšeg Sovjetskog saveza, a zanimljivo je da je upravo Tina Kandelaki gruzijskog porekla i rođena je u Tbilisiju. Da je ruska novinarka zaista "zvezda sa dva miliona pratilaca", kao što su je kolege panelisti "trolovali", te da je i sama "stajliš", svedoči i njen profil na Instagramu. Na njemu se može naći i "izveštaj" iz Davosa, i to o - ženskim tašnama.
View this post on Instagram

Приключение мятной сумки. Сумка для женщины продолжение ее самой. Обратите внимание, женщины носят сумки исходя из своего характера. Форма, цвет, все говорит о хозяйке.. Когда чья-то рука, а особенно, если это мужская рука, к ней тянется, то женщину начинает потрясывать. А если мужчина ненароком коснулся, поцарапал, посягнул, то женщина начинает полыхать.. ну, и если на вашу сумочку вылит кофе, то вы в бешенстве. Но, когда вы видите глаза растерявшегося виновника, вы таете... и начинаете смеяться))) #Davos #WEF2019 @jonathanednewhouse @cni_now @rusminnikhanov @vogue @tatlermagazine @voguerussia @tatler_russia

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: