Neprepoznatljiv zbog uloge: "Gomilanje kilograma će me ubiti"

Transformacije zbog uloga nisu ništa novo i mnogi glumci zbog pojedinih rola su potpuno menjali svoje telo, bilo da su naglo mršavili ili nabacili desetine kilograma. Među njima je definitivno šampion, kada je reč o ekstremnim transformacijama, Kristijan Bejl.

Život

Izvor: B92

Utorak, 22.01.2019.

13:58

Neprepoznatljiv zbog uloge:

Međutim, on je za Sandej tajms (Sunday Times) izjavio da je sa takvim načinom života gotovo.

Zbog uloge potpredsednika SAD u novom filmu "Vice", koja mu je nedavno donela Zlatni globus, oskarovac je nabacio neverovatnih 20 kilograma. Ipak, kako kaže, ovim filmskim transformacijama je došao kraj.
Foto: Gettyimages
On je nedavno otkrio medijima da su dani ekstremnih transformacija zbog filmskih uloga iza njega, jer je smrt počela da ga gleda u lice.

"Ne mogu da nastavim ovako. Jednostavno, ne mogu", rekao je on.

Glumac je rekao i da ga je šokiralo kada je saznao da se njegov kolega Geri Oldman nije ugojio ni gram za ulogu Vinstona Čerčila u filmu "Najmračniji čas".

Bejl (44) je otkrio još jedan razlog zbog kojeg će prestati sa ovakvim ekstremnim transformacijama, a to je – njegova supruga Sandra Blažić, koja se godinama nosila s njegovim ekstremnim promenama izgleda zarad umetnosti.

"Kako god, moja supruga vidi to telo", rekao je Bejl.
Foto: Gettyimages
Na pitanje da li bi pristao da glumi britanskog političara Borisa Džonsona, Bejl je rekao da to njegova supruga jednostavno ne bi dozvolila.

"Ne, taj mi neće ući u kuću", prokomentarisala bi njegova supruga, kaže glumac.

Ipak, u porodici imaju nekoga kome se njegov trbuh i višak kilograma dopao. To je Sandrin i Bejlov četvorogodišnji sin Džozef.

“Moj sin voli moj stomak. Skakao bi po njemu i odskakivao s njega na pod”, našalio se glumac.

O Bejlovim ranijim transformacijama zarad uloga već smo pisali, a u video-materijalu u nastavku možete da pogledate sva njegova izdanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: