- Vesti -

Poznata voditeljka upozorava na opaku bolest koju ima FOTO VIDEO

Voditeljka Debora Džejms (Deborah James) koja, pod imenom “Bouel Bejb” (Bowel Babe), na društvenim mrežama nastoji da podigne svest o raku debelog creva, objavila je niz fotografija kojima želi da dokaže da to što izgledate zdravo ne znači da jeste zdravi.

Izvor: B92
Podeli
Foto:YouTube/Screenshot
Foto:YouTube/Screenshot

Debora (37) iz Londona radila je kao voditeljka na BBC-jevom Radiju 5, a pre tri godine dijagnostikovan joj je četvrti stadijum raka debelog creva. Otada na Instagramu dokumentuje svoju borbu sa bolešću.

View this post on Instagram

#10yearchallenge - nice to see I’ve matured.

A post shared by Deborah James (@bowelbabe) on

Inspirisana izazovom “10 Years Challenge”, na Instagramu je odlučila da objavi fotografije nastale neposredno pre nego što su doktori postavili dijagnozu koja joj je promenila život.

"Kad pogledam stare fotografije, volela bih da sam znala simptome. Želim da kažem da na svim fotografijama izgledam zdravo, ali u to vreme krvarila sam tokom velike nužde, bila sam stalno umorna i osetila sam promene u radu creva", napisala je poznata voditeljka.

Među fotografijama je i ona, nastala dva meseca pre dijagnoze, na kojoj je sa sestrom i bratom, ali i ona nastala nedelju dana pre na zabavi. Podelila je fotografiju na kojoj grli muža 24 sata pre nego što joj se život promenio, preneo je "San".

"Na svima njima sam imala rak creva, uključujući i 6,5 centimetara veliki tumor u sebi", napisala je.

strana 1 od 126 idi na stranu