- Vesti -

Za 10 dana 25 miliona: Kako je nastalo najpopularnije jaje?

Pre nekoliko dana najobičnije jaje postalo je šapmion na društvenoj mreži Instagram. Fotografija jajeta za samo desetak dana pokupila je više od 25 miliona lajkova na ovoj društvenoj mreži, više nego što je to imala fotografija starlete Kajli Džener, koja je do tada vodila po "sviđanjima".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printscreen Instagram
Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još:

Sada je kreator ovog naloga najpopularnijeg jajeta na svetu pokušao da objasni i otkrije tajnu neviđenog uspeha, prenosi Independent.

Profil "World record egg" napravljen je 4. januara kada je i objavljena jedna jedina fotografija najobičnijeg jajeta uz poruku:

"Hajde da zajedno postavimo svetski rekord i dobijemo najomiljeniju poruku na Instagramu."

Za samo nekoliko dana ovo jaje je dobilo više od 18 miliona lajkova, koliko je imala fotografija Kajli Džener na kojoj se vidi kako je tek rođena ćerka drži za prst.

Međutim, uprkos popularnosti ove stranice, malo se zna o onome ko je ovaj profil i napravio. Iako ime još nije otkriveno, jesu neki detalji.

"Ja sam pojedinac koji živi u Londonu", izjavio je on za Independent te dodao da mu nije jasno kako je za tako vreme objava fotografije jajeta stekla toliko "sviđanja".

"Ne znam kako je fotografija za tako kratko vreme postal viralna. To i dalje pokušavam da otkrijem", dodala je osoba koja je napravila ovaj profil.

Ideju je zajedno sa još jednim "pomagačem" ova osoba dobila 4. januara kada su zajedno čitali o 20 objava na Instagramu koji su imali najviše lajkova u 2018. godini.

"Prvih nekoliko dana nismo dobili toliko lajkova, samo 8.000. A onda je munjevito brojka počela da se povećava tokom vikenda. Bilo je interesantno napraviti eksperiment sa nečim tako jednostavnim. Može se reći da je to komentar na kulturu slavnih i kako je ona krhka i lako ju je razbiti", poručio je on.

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Za sada nije poznato da li će autori ovog profila pokušati da unovče slavu, a na pitanje šta je sledeće za jaje, odgovaraju:

"Imamo nekoliko ideja, ostanite uz nas".

Danas ovo najslavnije jaje na svetu ima neverovatnih 47 miliona lajkova.

View this post on Instagram

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

strana 1 od 126 idi na stranu