Otac je iskoristio njeno ime za reklamu, sad se suočava sa tužbom

Pevačica Rijana tužila je svog oca Ronalda Fentija, optuživši ga da je koristio ime njenog brenda kako bi unapredio svoj biznis.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 17.01.2019.

12:00

Otac je iskoristio njeno ime za reklamu, sad se suočava sa tužbom
Foto: Getty

Ona tvrdi da su njen otac i njegova dva poslovna partnera načinili prevaru tako što su njihovu firmu lažno reklamirali govoreći da ona ima veze s njihovom firmom "Fenty Entertainment".

Muzička zvezda sa Barbadosa zatražila je od suda da zabrani tu firmu, kao i korišćenje imena njenog brenda Fenti, jer je to ime u njenom vlasništvu.

Rijana je inače u lošim odnosima s ocem, koji je firmu osnovao u Kaliforniji 2017. godine sa poslovnim partnerom Mosesom Perkinsom. U tužbi se navodi da Rijana nije imala nikave veze sa tom firmom, ali da su oni iskoristili njeno ime zarad bolje reklame.

Na sajtu "Fenty Entertainment" prošle godine je navedena saradnja sa Rijanom, iako ona uopšte nije učestvovala u biznisu.

"Fenty Entertainment" je takođe pregovarao za 15 Rijaninih nastupa u Latinskoj Americi vrednih 15 miliona dolara bez njenog odobrenja, što je navedeno u pomenutoj tužbi, prenosi Dejli tajms (Daily Times).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: