Holivudski glumac dobio dres trofejnog srpskog kluba FOTO

Gost festival Kustendorf, "loš dečko" holivudskog filma Met Dilon (54), dobio je na poklon crno-beli dres.

Život

Izvor: B92

Sreda, 16.01.2019.

11:47

Holivudski glumac dobio dres trofejnog srpskog kluba FOTO
Foto: FK Partizan

Poklon Fudbalskog kluba Partizan holivudskom glumcu uručio je predsednik crno-belih Milorad Vučelić, dres sa brojem 9 i imenom M. Dilon na leđima.

Poznato je da je domaćin Kustendorfa Emir Kusturica navijač Partizana.

Dilon je na festival u Drvengradu stigao uoči dočeka Srpske nove godine, a kao uvertira za proslavu dočekan je uz taktove užičkog kola i srpske običaje.

"Ovo je najtopliji doček koji sam ikada imao. Predivno je", rekao je tad glumac.

Dilon je svoj prvi film "Delinkventi" snimio kad mu je bilo samo 14 godina.

"Pitaju me ljudi, ponekad, zašto sam postao glumac. Sigurno ne zato što sam imao želju da budem na sceni. Razlog je taj što sam uvideo moć u otkrivanju istine na velikom platnu i još mi je najzubudljivije u filmu da vidim transformaciju", rekao je Dilon na Kustendorfu.

Glumio je u mnogim filmovima, a ovdašnjoj publici je, verovatno, najzanimljiviji po filmu "Singles" (Samci) u kojem je tumačio vođu benda "Citizen Dick" iz Sijetla. Njegov najnoviji film "Kuća koju je Džek sagradio" u režiji kontroverznog Larsa fon Trira izazvao je mnogo komentara.

"Svoju glumu sam uvek analizirao i bio sam samokritičan. Ono što sam shvatio jeste da ne možete da tumačite neki lik ako ga osuđujete", rekao je Dilon, koji u tom filmu glumi psihopatu i serijskog ubicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

93 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: