- Vesti -

Ćerka repera: To čudovište je moj otac

Ćerka R Kelija objavila post na Instagramu o "čudovištu koje je njen otac".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Instagram / Screenshot
Foto: Instagram / Screenshot

Reper R Keli godinama unazad je tema medija, nedavno i dokumentarnog filma koji je zapalio Ameriku, a tiče se njegovog odnosa s devojkama, seksualnim robinjama, kojima je strogo zabranjena komunikacija s porodicom.

Posle emitovanja dokumentarca,Ćerka R Kelija, pevačica Buku Abi, čije je pravo ime Džoan Keli, objavila je post na Instagramu, koji je, kako je priznala, pisala tri dana.

U postu je napisala da saoseća sa žrtvama svog oca, njihovim porodicama i osudila R Kelijevo ponašanje.

"To što se nisam oglašavala ranije ne znači da ne saosećam. Osećala sam pritisak da se oglasim povodom mentalnog, fizičkog i emocionalnog zlostavljanja devojaka, ali to nisam radila zbog svog psihičkog stanja.

Želim da razumete da je očaj mlaka reč za ono što osećam kada pomislim na žrtve.

Molim se za sve žene i njihove porodice koje su pogodile dela mog oca. Verujte, to me pogađa. Moja majka, braća i ja godinama nismo u kontaktu s njim, ali smo uprkos tome bili na meti javnosti samo zbog našeg prezimena. Ponavljam, nemam odnos s oce, ne govorim s njim i ne govorim u njegovo ime".

Pevačica je dela o kojima je opširno pisano poslednjih godina nazvala strašnim, a oca monstrumom.

"Nikada ne bismo podržali ili bili deo bilo čega negativnog što je R Keli uradio u svom životu i što nastavlja da radi. To čudovište o kojem mi pišete stalno je moj otac. Verujte, svesna sam ko je on. Rasla sam uz njega. Razlog zašto ne pričam s njim ili govorim o njemu je zbog mog duševnog mira".

strana 1 od 126 idi na stranu