- Vesti -

Brak Bezosa okončan zbog preljube, a priča ima i drugu dimenziju

Najbogatiji čovek na svetu se razvodi zbog ove voditeljke, a novu dimenziju njihovoj priči daju i navodi o političkim motivima za osvetu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Pročitajte još:

Šef internet-imperije se razvodi posle četvrt veka braka

Vest o razvodu najbogatijeg čoveka na svetu i osnivača Amazona Džefa Bezosa odjeknula je juče pošto je on saopštio da se od supruge Mekenzi razvodi posle 25 godina i da ostaju prijatelji. Međutim, američki mediji ubrzo su objavili da je zvanično najbogatiji čovek na svetu u ljubavi sa Loren Sančez, bivšom TV voditeljkom.

Paralelno se pojavila informacija da je i brak Sančezove sa Patrikom Vicelom, agentom za talente i vlasnikom agencije WME, doživeo krah.

Časopis "Nešenal enkvajerer" (National Enquirer) objavio je ljubavne poruke koje su Bezos i Sančezova razmenjivali, a mediji su objavili da je Bezos izdao saopštenje o razvodu da bi preduhitrio upravo priču o ljubavnim porukama.

"Nešenal enjkvajerer" je objavio da su njihovi novinari pratili Bezosa i Sančez kroz pet država i prešli više od 40.000 milja. Pratili su ih u privatnim avionima, luksuznim limuzinama, romantičnim šetnjama, u hotelima sa pet zvezdica, intimnim večerama provedenim u skrivenim ljubavnim gnezdima.

On se s Loren sastajao tri puta nedeljno, vodio ju je na egzotična putovanja privatnim avionima u vrednosti od 65 miliona dolara. Naš fotograf ih je uhvatio kako rade "prljave stvari".

Novu dimenziju ovoj priči daju i navodi o tome da je ceo slučaj politički motivisan.

Naime, Bezos koji je ujedno i vlasnik "Vašington posta", dugogodišnji je kritičar predsednika Trampa i njih dvoje su odavno u javnoj svađi.

U međuvremenu, Dejvid Peker, izvršni direktor matične kompanije "Nešenal enkvajerer", American Media Inc. (AMI), odavno je poznat kao Trampov saveznik, čak i pre nego što je ušao u politiku.

Bezos je juče objavio da se razvodi od supruge Mekenzi (48) posle 25 godina braka, a onda je pukla i vest o tome zbog čega zapravo razvode.

Bezosovi su odlučili da se razvedu posle 25 godina braka, imaju četvoro dece i bogatstvo od 137 milijardi dolara. Zajedno su zamislili i podigli Amazon.

Vesti

Za 10 dana 25 miliona: Kako je nastalo najpopularnije jaje?

Pre nekoliko dana, najobičnije jaje postalo je šampion na društvenoj mreži Instagram. Fotografija jajeta za samo desetak dana pokupila je više od 25 miliona lajkova na ovoj društvenoj mreži, više nego što je to imala fotografija starlete Kajli Džener, koja je do tada vodila po "sviđanjima".

Vesti četvrtak 17.01. 19:49 Komentara: 15
strana 1 od 112 idi na stranu