Hteo da opljačka devojku, ali nije znao da je ona šampionka MMA FOTO

Brazilski lopov veoma je loše prošao kada je pokušao da ukrade mobilni telefon od jedne devojke na ulici u Rio de Žaneiru ne znajući da je ona šampionka mešovitih borilačkih veština (MMA), koja je brzo reagovala i pretukla ga.

Život

Izvor: B92

Utorak, 08.01.2019.

20:15

Hteo da opljačka devojku, ali nije znao da je ona šampionka MMA FOTO
Foto: Gettyimages

Polijana Vijana, poznata i kao Gvozdena Dama, visoka 170 centimetara, udarila je napadača dva puta pesnicom i jednom nogom, pre nego što ga je neutralisala i držala čvrsto za ruku dok nije došla policija, preneo je sajt MMA Džanki.

Vijana (27), članica prestižne lige MMA - Ultimate Fighting Championship (UFC) napadnuta je dok je čekala taksi na ulici u jednoj četvrti Rio de Žaneira.

Ispričala je da joj je napadač rekao da ima pištolj, ali je odlučila da odmah reaguje pretpostavljajući da nema pravi pištolj. Posle neutralisanja kradljivca utvrdila je da je pištolj bio od kartona.

Polijana Vijana je na društvenim mrežama postavila fotografiju kradljivca u modricama i u krvavoj majici. Rekla je da je odveden u prvi dispanzer kako bi mu bila ukazana lekarska pomoć.

MMA je veoma popularan u Brazilu. Mnoge zvezde te discipline su iz Brazila kao što je Amanda Nunješ koja je osvojila nekoliko svetskih šampionskih titula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: