Stižu rode! Ovi poznati parovi dobijaju prinove u 2019.

Pre nekoliko dana počela su nagađanja da francuski glumac Vincent Casel očekuje prinovu sa svojom novom suprugom Tinom Kunakej. Šuškanja su se obistinila, a osim njih bebe će u 2019. godini dočekati još neki poznati parovi.

Život

Izvor: B92

Sreda, 02.01.2019.

14:22

Stižu rode! Ovi poznati parovi dobijaju prinove u 2019.
Foto:gettyimages

Sada i zvanično, francuski glumac Vincent Casel i 21-godišnja manekenka Tina Kunakej postaće roditelji. Slavni pedesetdvogodišnjak potvrdio je nagađanja slatkim videom koji je objavio na društvenim mrežama i tako obradovao celu armiju obožavalaca.
Novopečeni supružnici su krajem avgusta izrekli sudbonosno “da” i trenutno odmaraju u Brazilu odakle su sa plaže poslali pozdrave. Pritom je do izražaja došao Tinin trudnički stomak, koji je zaljubljeni glumac neprestano gladio dajući do znanja da se veoma veseli ponovnoj očinskoj ulozi, preneo je tportal.hr.

Naime, Vincent ima dve ćerke, Devu i Leoni iz prethodnog braka s Monikom Beluči.

Srećne vesti ovih dana su se širile i u kući britanskog kuvara Gordona Remzija. Njegova šestočlana porodica proširiće se za još jednog člana. Samo nekoliko dana nakon proslave 22. godišnjice braka, Gordon i njegova supruga Tana saznali su da će dobiti peto dete.
Već imaju 21-godišnju ćerku Megan, 17-godišnju Matildu te 19-godišnje blizance Džeka i Holi.

Po četvrti put otac će ove godine postati slavni američki košarkaš Kobi Brajant. On i supruga Vanesa očekuju četvrtu ćerku.

"Vanesa i ja smo srećni što vam možemo saopštiti da očekujemo još jednu devojčicu koja će se pridružiti Nataliji, Đani i Bjanki", napisao je 40-godišnji sportista na Instagram profilu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: