Pritisak je bio prejak, zamalo da se odrekne glume FOTO/VIDEO

Zvezda filmova "Pirati sa Kariba", "Gordost i predrasude" i "U stvari ljubav" zamalo se odrekla glume jer joj je bilo teško da se izbori sa pritiskom slave.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.12.2018.

12:59

Pritisak je bio prejak, zamalo da se odrekne glume FOTO/VIDEO
Foto: Getty

I ne samo to, dijagnostikovan joj je posttraumatski sindrom nakon što je doživela nervni slom.

Glumica Kira Najtli (33) otkrila je da se u svojim dvadesetim godinama borila sa tim sindromom i da je imala i nervni slom.

U žižu javnosti je dospela sa svojih 17 godina, a već kao mlada glumica nominovana je za Oskara za film "Gordost i predrasude". Već u 23. godini, proglašena je za jednu od najbogatijih žena u šou-biznisu. To je imalo cenu po njeno zdravlje, pošto je pretrpela slom samo godinu dana nakon "vrlo intenzivnog i usamljenog perioda", prenosi britanski Metro.

Razmišljajući o ranim godinama svoje slave, Kira Najtli je priznala da je skoro sve napustila, da nije bilo dovoljno ljubavi i pomoći njene porodice i prijatelja.

"Razmišljala sam mnogo o svemu o tome, pogotovo posle nervnog sloma", otkrila je Kira Najtli za Holivud reporter.
Foto: Getty
Ona je otkrila i da su joj smetale kritike na račun mršavosti, kao i da se u tim trenucima bukvalno osećala bezvredno.

"Doživela sam nervni slom u 22. godini, pa sam rešila da odmorim nekoliko godina od svega. Tada mi je i dijagnostikovan posttraumatski stresni poremećaj."

Kira je imala i problem da izađe iz kuće, pa jednom čak puna tri meseca nije izašla napolje. Zbog toga je išla na hipnoterapiju.

Sada je udata za klavijaturistu benda Klaksons Džejmsa Rajtona, sa kojim ima ćerkicu Edi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: