Otvoren prvi snežni tobogan u Srbiji

U susret predstojećim praznicima, Rajićeva šoping centar pripremio je do sada neviđeno šoping iskustvo. Prvi snežni tobogan za spust za pamćenje, dugačak skoro 20 metara, ali i bogat sadržaj za najmlađe, obeležiće zimu u Beogradu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 18.12.2018.

15:14

Otvoren prvi snežni tobogan u Srbiji
Foto: Promo

Najveće iznenađenje za sve sugrađane svakako je otvaranje prvog zimskog tobogana u srcu grada koji će praznike u Beogradu pretvoriti u pravu zimsku čaroliju. Spuštanje na gumi niz veliki tobogan više nije samo letnja avantura, već omiljeni vid zabave kako za starije, tako i za najmlađe posetioce centra.

Tobogan će biti otvoren svakog dana u periodu od 12 do 20h, pa nema sumnje da će Rajićeva Shopping Centar i tokom najhladnijeg perioda u godini biti omiljeno mesto okupljanja i zabave ljubitelja dobrog šopinga.

Pored ovog jedinstvenog iskustva, ispred centra je postavljen i Božićni market, a najmlađi će imati mnoštvo sadržaja u kojima će uživati u predstojećim danima. Subotom će se družiti sa ledenom kraljicom, svakog drugog radnog dana i vikendom sa Deda Mrazom, a za one koji žele nešto i da nauče, pripremljena je dečija naučna radionica, 22. decembra sa početkom u 12h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: