Dramatičan trenutak pada litice na plažu VIDEO

Veliki deo litice srušio se na plažu u Kornvolu, u Engleskoj, a to je uspela kamerom svog telefona da zabeleži jedna žena koja je u blizini šetala psa. Debora Smit je bila svedok dramatične erozije kod Linton Klisa pored Bude, a kada je videla kamenje koje pada sa litice, odlučila je da snimi taj prizor.

Život

Izvor: B92

Utorak, 18.12.2018.

10:30

Dramatičan trenutak pada litice na plažu VIDEO
Foto: Thinkstock/ilustracija

Nije očekivala da će pred njenim očima deo brda da padne na plažu. Kada je to videla, kako kaže, veoma se uplašila i pobegla.

"Nikad do sada nisam šetala ovim krajem. Bio je tako lep i htela sam da snimim nekoliko fotografija. Videla sam kako kamenčići padaju s litice i počela sam to da snimam. Onda se deo litice odvalio i pao. Bilo je zastrašujuće. Nisam očekivala da ću da vidim tako nešto", objasnila je Debora.

Na sreću, niko nije povređen tokom ovog pada velikog dela litice. Nadležni su izdali saopštenje u kojem su upozorili ljude šta se desilo i apelovali na one koji tuda prolaze da budu oprezni, prenosi Independent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: