Optužbe na račun glumca: "Plesao je go i krišom gledao moje golo telo"

U intervjuu za ABC Jael Stoun je navela da ju je Džefri Raš pozvao u svoj stan na "veoma fizički intiman način", dok glumac negira optužbe.

Život

Izvor: B92

Utorak, 18.12.2018.

09:09

Optužbe na račun glumca:
Foto: Gettyimages

Oskarovac Džefri Raš negirao je da se ponašao nepristojno prema glumici Jael Stoun, zvezdi serije "Orange is the New Black" tokom 2010. godine.

Njujork tajms je objavio intervju sa njom u kojem ona tvrdi da se Raš ponašao neprimereneno kada su njih dvoje zajedno bili u produkciji pozorišne predstave "Theatre of Madman" 2010. godine.

Glumica je ispričala da je Raš držao ogledalo iznad nje dok se tuširala, plesao go ispred nje i dodirnuo joj leđa na "neželjeni" i "vrlo senzualan način".

U intervjuu za ABC ona je navela da je Raš pozvao i u svoj stan na "veoma fizički intiman način".

"Nije bilo greške šta je taj poziv značio", rekla je Stounova.

U saopštenju koje su objavilio njegovi advokati u ponedeljak, Raš je rekao da su njeni navodi bili "netačni i u nekim slučajevima potpuno izostavljeni iz konteksta".

"Međutim, jasno je da je Jael povremeno bila uznemirena zbog uzbudljivog entuzijazma sa kojim radim svoj posao", rekao je. "Iskreno i duboko žalim ako sam joj izazvao bilo kakvu štetu. To, svakako, nikada nije bila moja namera."

U intervjuima za "Tajms" i ABC, Stounova je ispričala kako se Raš ponašao neadekvatno tokom predstave.

Prema pisanju "Tajmsa", dvoje glumaca delili su garderobu sa susednim tuševima i nakon jednog izvođenja, rekla je Stounova, Raš je držao ogledalo iznad svoje kabine dok se ona tuširala, prenosi Gardijan.

"Sećam se da sam pogledala da vidim malo ogledalo za brijanje koje je stajalo na vrhu pregrade između tuševa i on ga je koristio da gleda moje golo telo", rekla je Stounova.

"Verujem da je imao nameru da se poigra, ali efekat je bio takav što sam osetila da se nigde ne osećam sigurno i bez nadzora."

Rekla mu je: "Odje*i, Džefri".

"Hodala sam na delikatnoj liniji na kojoj je trebalo da upravljam ovim neprijatnim trenucima, ali nikada, nikada da ga uvredim", navela je.

"Nijedan deo mog mozga nije razmišljao da razgovaram zvanično sa nekim o tome. On je bio velika zvezda."

"Šta bi oni uradili? Dali otkaz Džefriju, a zadržali mene?", upitala je glumica.

Zvezda Netfliksove serije "Orange is the New Black" detaljno je opisala niz drugih "čudnih" incidenata sa Rašom.

Kako je rekla, plesao je nag ispred nje u svojoj garderobi, povremeno joj je slao erotske tekstualne poruke, uključujući "čudne intimnosti u garderobi" tražeći joj da skine svoj kostim tokom pauza u izvođenju predstave.

Ona je rekla da mu je odgovorila sa "stavom" "O, ti si veoma nevaljao dečak".

"Nisam htela da misli da nisam zabavna, da sam ja jedna od onih koji ne mogu da prihvate šalu", istakla je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: