"24 minuta": Šta je "must have" sezone jesen/zima 2018? VIDEO

Ukoliko ste sinoć propustili 157. epizodu kultne humorističke emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" možete je, kao i svake nedelje, pogledati na našem sajtu.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 16.12.2018.

13:30

Emisija se i ove subote bavila najaktuelnijim temama iz naše živopisne svakodnevice.

Počevši od jedne od definicija ludila i konstatacije "nema nam spasa", Kesić se zapitao gde se zaustavlja mržnja opozicije, zatim zašto "im" sada smeta moda i šta je "must have" sezone jesen/zima 2018?

U 157. epizodi bilo je reči i o tome koliko je minuta potrebno ministru da pruži preciznu brojku učesnika protesta, da li je laganje zbog višeg cilja opavdano, kao i o tome ko danas još veruje ljudima koji su stekli svoj doktorat bez plagiranja?

I kao što je svaki protest do sada izrodio svoju zvezdu, tako je i ovoga puta netipični način izveštavanja izrodio svoju.

Ovonedeljni analitičar emisije "24 minuta" bio je Dragan Ilić, a muzički gosti članovi kultnog beogradskog benda Kanda, Kodža i Nebojša.
Sve dosadašnje epizode emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" možete pogledati na sajtu televizije O2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: