Oni žive ljubav dužu od pola veka VIDEO

Ako ste mislili da prava ljubav ne postoji posle ove priče promenićete mišljenje. Ovo dvoje sugrađana skoro je slavilo 60 godina braka.

Život

Izvor: B92

Petak, 14.12.2018.

15:37

Oni žive ljubav dužu od pola veka VIDEO
Foto: TV Prva/Screenshot

Da li verujete u pravu ljubav? Oni veruju, tačnije oni je žive već 60 godina. Upoznajte Božidara i Olgu Petrović.

"Išli smo u isto odeljenje. Mi smo iz istog sela i sretali smo se na korzou. Na kraju sam ja otišao u Beograd. Kada sam dobio prvi godišnji odmor došao sam u selo na jednu svadbu i pozlilo mi je, a onda je ona prišla da mi pomogne", rekao je Božidar Petrović.

Na pitanje da li se svadjaju u isti glas su rekli ne.

"Nikad se nismo posvađali i nikad me nije opsovao. Mi možemo da se posvađamo ali to traje 5 minuta 10 i kao da se ništa nije desilo".

Prošlo je 60 godina, ali njihova ljubav ne prolazi.

Mnogo toga su proživeli zajedno, ali nikad nisu odustali jedno od drugog.

"Bilo mi je teško. Bio sam bolestan, ležao u bolnici i predlagao sam joj da se ne vezuje za mene jer sam mislio da ću da umrem. Ona mi je rekla sad sam ti najpotrebnija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: