"Kad izađem napolje svi me gledaju. Nije mi nimalo prijatno zbog toga"

Glumac Mekoli Kalkin, koji se kao mali proslavio ulogom u filmu "Sam u kući", kaže da već jako dugo nigde ne izlazi iz kuće tokom božićnih praznika, upravo zbog tog blokbastera.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.12.2018.

20:20

GettyImages

Iako je prošlo 28 godina otkako se film pojavio, svakog Božića i Nove godine film se reprizira širom sveta, zbog čega Kalkin i nije pao u zaborav. Od tog veoma popularnog filma on zarađuje i danas.

Gostujući u tok-šou emisiji glumice Elen Dedženeris, Kalkin je rekao da film "Sam u kući" ne voli da gleda. On je priznao da ga je poslednji put pogledao pre 15 godina.

Glumac kaže da je kao dečak to češće radio kako bi se hvalio pred devojkama sa kojima je izlazio, i tako iskoristio svoju popularnost. Sada kaže da to odavno više ne radi. "Svima je jasno da ja taj film ne mogu da gledam na način na koji to rade ljudi koji nisu bili na snimanju", rekao je on.

"Vreme Božića je moje vreme, vreme Mekolija. I toga sam vrlo svestan. Zato u ovo doba godine slabije izlazim iz kuće i pokušavam da izbegavam ljude što je više moguće. Kad izađem napolje, svi me gledaju i primećuju. Nije mi nimalo prijatno zbog toga, osećam se čudno", rekao je Mekoli Kalkin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: