- Vesti -

Nakon odvikavanja, pevačica se bacila na borilačke veštine

Otkako se letos predozirala, pevačica Demi Lovato (26) manje je aktivna na društvenim mrežama nego ranije. Međutim, nedavno je objavila fotografiju nakon vežbanja s porukom "Nikad ne odustaj".

Izvor: B92
Podeli

Pročitajte još:

Pevačica se predozirala, fanovi se mole za nju / VIDEO

Pevačica se oporavlja od predoziranja, bivši je ne napušta

Pevačica izašla sa rehabilitacije, odmah dobila negativne komentare

Demi se bavi borilačkom veštinom džiju džicu, a njeni obožavaoci su samo imali reči hvale na ovu vest. Mnogi su istakli da pevačica izgleda bolje nego ikad, te su je ohrabrivali da samo tako i nastavi.

"Znojava, razbarušena džiju džicu kosa", napisala je Demi Lovato.

"Tako mi je drago da si se vratila", poruka je jednog obožavaoca, dok su joj mnogi poručili da ne odustaje i da samo nastavi da se bori.

Ovo je tek drugi put da je objavila nešto na društvenim mrežama otkako je završila na odvikavanju. Prvi put je to bilo početkom novembra kada je poručila svojim pratiocima da izađu na izbore.

"Drago mi je što sam kod kuće. Jedan glas može da napravi razliku, tako da potrudi se da se tvoj glas čuje", napisala je tada Demi.

Pevačica se predozirala u julu ove godine i od tada radi na tome da se potpuno izleči. Službeno je završila s rehabilitacijom prošlog meseca, a kada je na Tviteru objavljena njena fotografija, fanovi su je "napali" da je predebela i da treba odmah da počne da vežba.

strana 1 od 135 idi na stranu