- Vesti -

"Jel' može 40 kilometara u prepunoj ratnoj opremi, ali bez Vulina"

Ukoliko ste propustili sinoćnju 156. epizodu emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" možete je, kao i svake nedelje, pogledati na našem sajtu.

Izvor: B92
Podeli

A pošto su Kesića i njegovu ekipu mnogi proteklih dana pitali: "Je l' vas ukidaju?" i "Hoće li biti sledeće sezone?", Kesić je na to odlučno odgovorio:

"Možda je ova televizija promenila vlasnika, ali ova emisija neće menjati koncepciju. Nastavljamo kao i do sada, beskompromisno o svima!"

Zato u ovoj epizodi možete čuti mnogo toga beskompromisnog o jednom stipendisti katarske ambasade, zatim o poznatom čačankom siledžiji, kao i o geniju koji se grči po hotelskim sobama i pozatoj mafijaško - tajkunskoj hobotnici...

U emisiji je bilo reči o Zlatnom lavu za raviole i talja... za mir, Zorani i brdu, o kondicionom treningu ministra Vulina, onome "što se desi na zatvorenoj sednici SNS-a u Čačku i ostaje na zatvorenoj sednici SNS-a u Čačku", kao i šta činjenica da su botovi za godinu dana napisali oko 10 miliona komentara govori o tvrdnji da Srbi ne vole da rade?

Ovonedeljni analitičar bio je pisac Dragan Velikić, koji je objasnio istorijsku vezu između Skupštine Srbije i stočne pijace.

Specijani muzički gost emisije bio je kultni bend iz Gornjeg Milanovca Bjesovi.

Sve dosadašnje epizode emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" možete pogledati na sajtu televizije O2.

Vesti

strana 1 od 135 idi na stranu