- Vesti -

"Jel' može 40 kilometara u prepunoj ratnoj opremi, ali bez Vulina"

Ukoliko ste propustili sinoćnju 156. epizodu emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" možete je, kao i svake nedelje, pogledati na našem sajtu.

Izvor: B92
Podeli

A pošto su Kesića i njegovu ekipu mnogi proteklih dana pitali: "Je l' vas ukidaju?" i "Hoće li biti sledeće sezone?", Kesić je na to odlučno odgovorio:

"Možda je ova televizija promenila vlasnika, ali ova emisija neće menjati koncepciju. Nastavljamo kao i do sada, beskompromisno o svima!"

Zato u ovoj epizodi možete čuti mnogo toga beskompromisnog o jednom stipendisti katarske ambasade, zatim o poznatom čačankom siledžiji, kao i o geniju koji se grči po hotelskim sobama i pozatoj mafijaško - tajkunskoj hobotnici...

U emisiji je bilo reči o Zlatnom lavu za raviole i talja... za mir, Zorani i brdu, o kondicionom treningu ministra Vulina, onome "što se desi na zatvorenoj sednici SNS-a u Čačku i ostaje na zatvorenoj sednici SNS-a u Čačku", kao i šta činjenica da su botovi za godinu dana napisali oko 10 miliona komentara govori o tvrdnji da Srbi ne vole da rade?

Ovonedeljni analitičar bio je pisac Dragan Velikić, koji je objasnio istorijsku vezu između Skupštine Srbije i stočne pijace.

Specijani muzički gost emisije bio je kultni bend iz Gornjeg Milanovca Bjesovi.

Sve dosadašnje epizode emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" možete pogledati na sajtu televizije O2.

strana 1 od 135 idi na stranu