Nesuđeni lekar ostvaruje svoje automobilske snove VIDEO

Šta biste rekli za nekoga ko studira medicinu, onda ipak odluči da je farmacija ono čime želi da se bavi, da bi potom počeo da vozi auto trke. Između svega toga, otvori svoj jutjub kanal i postane neka vrsta auto - moto influensera, eksperta za automobilski svet...

Život

Izvor: B92

Petak, 07.12.2018.

16:15

Nesuđeni lekar ostvaruje svoje automobilske snove VIDEO

Upravo jedan takav čovek - doktor Zoran Glavaški, bio je gost emisije "150 minuta" Prve televizije.

"Ljubav prema trkama postoji od malena. Još kad sam imao 5 - 6 godina počeo sam da pratim automobilizam, listajući časopise koje je ćale donosio. Onda sam i ja počeo da čitam o svemu tome, a kasnije kada sam malo stasao, i da odlazim na trke. A onda sam se, pre 2 - 3 godine, kada su obaveze to dozvolile i sredstva omogućila, i sam uključio", kaže Glavaški.

Iako je lekar po obrazovanju, Zoran je ceo svoj radni vek proveo u farmaceutskoj industriji. Za sebe kaže da je pun adrenalina i da je na trećoj godini fakulteta shvatio da je "i za njega i za pacijente bolje da se ne sreću u ordinaciji", pa je pravo sa fakulteta otišao u farmaciju.

U posledenje dve godine Zoran Glavaški ostvaruje svoje dečačke snove baveći se automobilizmom. Iako za sebe kaže da sa time bavi "više kao hobi", izgleda da to baš i nije tako. Od prošle godine, na insistiranje njegovog kolege Ace, trojica prijatelja svoju veliku ljubav prema automobilima "sele" na svoj Jutjub kanal.

"To smo počeli da radimo po principu nekog šoua. Ne predstavljamo autmobile detaljno na klasičan način, već onako kako bismo pričali o njima - 'narodski'", kaže Zoran.

Kako sve to izgleda, koje sve trke Zoran vozi i ko sve pomaže njemu i kolegama u radu na vlogu saznajte iz snimka emisije "150 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: