- Vesti -

Vrata su mu zaglavila ruku kad je voz krenuo iz stanice VIDEO

Nakon što su mu vrata voza podzemne železnice prikleštila ruku, jedan muškarac iz Sidneja zamalo je završio na šinama ispod voza.

Izvor: B92
Podeli
Thinkstock / Ilustracija
Thinkstock / Ilustracija

Na video-snimku kamere za nadzor, koji je kompanija "Sidnej trejns" (Sydney Trains) postavila na svojoj stranici na Fejsbuku, vidi se čovek koji trči da uđe u voz čija se vrata zatvaraju pred polazak sa stanice.

U trenutku zatvaranja čovek stiže do voza i pokušava da spreči da se vrata zatvore pružajući ruku kroz njih, ali u tome, ipak, ne uspeva. Vrata se zatvaraju, voz kreće i povlači čoveka.

Čovek počinje da trči za vozom i u jednom trenutku pada na peron. Oslobađa ruku iz vrata i uspeva da se zadrži na peronu dok voz velikom brzinom protutnji na par centimetara od njega.

Ovaj dramatični slučaj jedan je u nizu sličnih incidenata koji su se dogodili u sidnejskoj podzemnoj železnici u poslednjih godinu i po.

Za to vreme, teže ili lakše je povređeno 110 ljudi, od čega su u 41 slučaju bili zaglavljeni ekstremiteti putnika između vrata.

Vesti

Britanac uzeo 8.000 funti za knjigu o Srbiji, a knjige još nema

Britanac Kevin Šenon pre pet godina prepešačio je 900 kilometara kroz Srbiju. Uz podršku Turističke organizacije Srbije osetio je gostoprimstvo srpskih domaćina i odlučio da o Srbiji napiše knjigu. Kako bi za to prikupio novac, pokrenuo je onlajn kampanju. Na račun mu je leglo 8.000 funti, ali na adrese donatora knjiga nikada nije stigla.

Vesti nedelja 9.12. 21:33 Komentara: 8
strana 1 od 112 idi na stranu