Izašli novi dokazi: Kristijano Ronaldo priznao silovanje advokatima

List "Špigel" (Der Spiegel) došao je u posed poverljivog upitnika na koji je fudbaler odgovarao, a u kojem su problematični iskazi, koji ukazuju da je bio seks bez pristanka, izmenjeni u narednoj verziji.

Život

Izvor: Nedeljnik

Nedelja, 02.12.2018.

18:40

Izašli novi dokazi: Kristijano Ronaldo priznao silovanje advokatima
Foto: Gettyimages

Fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo navodno je priznao da je imao seksualni odnos sa Amerikankom Ketrin Majorga bez njene volje.

Kako piše Špigel, došli su u posed poverljivog dokumenta, neke vrste upitnika od 27 strana koji je Ronaldo morao da ispuni za potrebe svojih advokata, i u kojem je priznao da je imao seksualni odnos sa devojkom protiv njene volje. Advokati su, kako tvrdi nemački list, to priznanje potpuno izmenili.

"Ona mi je rekla 'ne' i više puta mi je tražila da stanem. Rekla je da nije za seks odmah jer smo se tek upoznali, ali me je držala za polni organ. Dugo nisam menjao pozu. Priznala mi je da nije želela da imamo odnos, ali se ponašala kao da ga želi", napisao je navodno Ronaldo, a advokati su taj deo iskaza skratili na jednu reč - "ne".

Na još nekoliko pitanja odgovorio je vrlo problematično.

Da li je ona ikada povisila ton ili vikala?

"Rekla je 'ne' i više puta tražila je da prestanem", a advokati su i taj deo navodno izmenili i napisali - 'ne'.

Da li je nešto rekla posle seksualnog odnosa?

"Rekla je 'kretenu, prisilio si me'. Ne sećam se tačno šta mi je govorila, ali nastavila je da govori 'ne'. 'Nemoj to da radiš. Ja nisam kao ostale.' Na kraju sam se izvinio", napisao je Ronaldo.

Ronaldo je naveo i da je sve bilo vrlo "grubo" i da je "bilo brzo i kratko".

U izveštaju se navodi da nisu koristili kondom, i da je Ronaldo naveo da ne zna da li je ona imala orgazam.

U izmenjenom izveštaju, navodi se da se nije žalila, da nije vikala, nije tražila pomoć ili nešto slično. Prvi odgovor u kojem piše da je rekla "ne" i "stani" nekoliko puta, izmenjen je na "ne, nije vikala, podigla ton ili zvala upomoć".

Ketrin je optužila Kristijana da ju je silovao u jutarnjim satima 13. juna 2009. godine u hotelu Palms Plejs u Las Vegasu.

Ronaldov advokatski tim pokušavao je da spreči bilo kakvu medijsku eksponiranost, a nedavno je jedan od njegovih medijskih predstavnika tražio privremenu zabranu protiv odluke Der Spiegela da objavi navedene dokumente, ali bez uspeha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: