Sjajni muzičari gosti Ivana Ivanovića

Treću godinu zaredom Željko Joksimović priređuje prednovogodišnji muzički događaj koji spaja dva muzička i stilska sveta. U Sava centru nastupiće 3, 6. i 18. decembra, gde će izvesti pop, rok i narodne hitove u sving aranžmanima.

Život

Izvor: B92

Petak, 30.11.2018.

13:09

Sjajni muzičari gosti Ivana Ivanovića
Foto: Printscreen Youtube

Neće nedostajati energije, emocija, vrhunske muzičke i scenske produkcije, kvalitetne muzike, brojnih iznenađenja i svega onog što "Dva sveta" čini projektom koji oduševljava javnost od momenta kako je predstavljen.

Haris Džinović ostaje veran tradiciji i 25. decembra nastupa u Sava centru. Kralj meraka se priprema za ovaj događaj i obećava publici da će napraviti odličan dermek.
Pravi je momenat da Željko i Haris gostuju u najpopularnijem tok-šouu “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Iako će priča o koncertima biti u prvom planu, razgovor sa domaćinom će se voditi i o drugim njihovim angažmanima, poslovnim i privatnim planovima i novogodišnjim željama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: