- Vesti -

Nakon smrti supruga hoće da sačuva njegovu kožu i debelo će da plati

Kanađanka Šeril Venzel želi da sačuva kožu svog supruga Krisa (41), koji je veoma rano preminuo, kako bi mogla da je izloži na zidu njegovog salona za tetoviranje.

Izvor: CTV NEWS
Podeli

Šeril je objasnila da će to učiniti jer ju je pre smrti zamolio da, pre nego što ga sahrane, pronađe nekog ko će mu skinuti kožu, kako bi njihova deca i unuci mogli da uživaju u njegovim tetovažama.

"Pomislila sam da je to malo čudno, ali nije me briga. Uradiću to za njega. Tetovaže se rade stotinama godina i ovo je jedan od načina da ih sačuvamo", rekla je medijima Šeril.

Kris je umro od bolesti creva, a Šeril je u međuvremenu pronašla stručnjake koji bi mogli da ispune njegovu zadnju želju.

"Tetovaže mnogo govore o osobi koja ih nosi. Sama činjenica da je neko odlučio da nešto nacrta na koži i nosi to ceo život, svedoči koliko mu je to značilo. Ne biste sahranili ili kremirali neko Pikasovo delo, zar ne? Neke od tetovaža imaju istu vrednost", rekla je Kajl Šervud, vlasnica firme koja će izvesti "operaciju" skidanja kože.

Za to će im trebati čak tri meseca komplikovanog hirurškog rada, a kad ovo bude završeno, postaće najveća tetovaža ikad sačuvana u Sjedinjenim Državama. Šeril će morati za ovo da plati 80.000 dolara.

Kris je vodio salon za tetoviranje, a svoju prvu tetovažu nacrtao je kad mu je bilo samo sedam godina.

Tetovirao je i svoju suprugu Šeril, koja kaže da bi, kad dođe vreme, i ona želela da se sačuva njena koža kako bi i njene tetovaže bile izložene pored suprugovih.

Vesti

strana 1 od 139 idi na stranu