Ako ste propustili: Kesić o ceremoniji u Parizu i kinjenju Drobnjaka

U 153. epizodi "24 minuta" Zoran Kesić pozdravio je gledaoce iz publike. "Organizatori su odredili da sedim ovde. Šta sad očekujete od mene? Treba da napravim skandal, da odem s ovog događaja? Uostalom, odavde se i bolje vidi šta se dešava tamo gde su glavni. Dobrodošli u 24 metra od epicentra dešavanja", otvorio je emisiju Kesć aludirajući na raspored sedenja na obeležavanju stogodišnjice od Prvog svetskog rata u Francuskoj.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 18.11.2018.

15:50

Ako ste propustili: Kesić o ceremoniji u Parizu i kinjenju Drobnjaka
Foto: Screenshot, O2

"Pošto u sadašnjosti mi baš nemamo čime da se ponosimo u svetskim okvirima, izuzev, naravno, internacionalnom karijerom Nataše Kojić Kebe u Holivudu, nije ni čudo da se okrećemo prošlosti. Konkretno, ratovima. Ne, ne mislim na taj rat. Ne, ni taj pre nije baš za pohvalu. Mislim na onaj pre njega i pre njega. E, još malo pre! Čekaj! Tu smo. Taj rat", započeo je Kesić emisiju.

U ovoj epizodi govorio je najpre o ceremoniji u Parizu, neobičnom slučaju Koraksove karikature (kako je rekao, misteriji nepostojećeg Vučića), performansu "Strah od otkaza" u biblioteci u Lazarevcu, Kruševačkoj gimnaziji i akciji "završi mural i pali", kinjenju Drobnjaka i o tome kako je direktor Puteva Srbije prevario jednu gospođu.

Gost "24 minuta" bio je Darko Ivanović, novinar iz Podgorice, a muzički gosti Bajaga i instruktor Loki.

Celu emisiju možete da pogledate na našem sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: