U 92. godini je, a i dalje jaše FOTO/VIDEO

Britanska kraljica Elizabeta izuzetno je aktivna i u desetoj deceniji života, pa pored toga što ne propušta niti jedan važan kraljevski događaj, nedavno je čak i jahala konja.

Život

Izvor: Tanjug, Daily Mail

Nedelja, 18.11.2018.

12:06

U 92. godini je, a i dalje jaše FOTO/VIDEO
GettyImages / Arhivska fotografija

Umesto da ispija čaj na nekom od raskošnih balkona u svojoj palati, kraljica je zajedno sa sinom, princom Edvardom, otišla na jahanje oko dvorca Vindzor, javljaju britanski mediji.

To ne bi bilo nimalo neobično da kraljica Elizabeta nije u 92. godini života. Inače, jahanje konja je jedan od omiljenih hobija britanske kraljice. Jednom prilikom je izjavila da se oseća kao obično ljudsko biće dok jaše konje.

Kraljica je, inače veliki ljubitelj životinja. Dosada je imala više od 30 velških korgija, a njen poslednji korgi preminuo je prošlog meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: