Svet joj se okrenuo noć pred venčanje, a onda ga je ponizila

Neveste su uglavnom noć pre venčanja uzbuđene, nervozne i pune iščekivanja pred važan dan. Takav je bio slučaj i sa Kejsi, dok nije dobila poruke sa nepoznatog broja.

Život

Izvor: B92

Subota, 17.11.2018.

10:32

Svet joj se okrenuo noć pred venčanje, a onda ga je ponizila
Foto: Thinkstock

Ne samo da su joj uništile venčanje, već su joj ceo svet okrenule naopako. Neverovatne stvari je nesretna devojka ispričala za Whimn, ali i kako se osvetila nevernom vereniku.

Nazdravljajući šampanjcem sa svojim deverušama nekoliko sati pre venčanja, na njen mobilni stigla je poruka koja je sve ostalo bacila u drugi plan. Nepoznata osoba pitala je Kejsi: "Ja se ne bih udala za njega. Hoćeš li ti?” Zatim su počele da stižu škakljive prepiske njenog dragog sa drugom ženom.

“Ovog vikend. Ti i ja. Biće vruće”, napisao je njen verenik Aleks u jednoj od poruka. “Imaš neverovatno telo. Ludilo kako znaš da ga koristiš. Kad bi moja devojka bila bar na pola tako vešta", nizale su se poruke. Aleks je nepoznatoj ženi rekao i da nikad pre nije osetio toliku povezanost sa nekim.

On ništa nije slutio

Kada je došla do oltara, mladoženja nije ni slutio što će se dogoditi.

“Duboko sam udahnula i pred roditeljima i prijateljima ispričala istinu o Aleksu”, rekla je Kejsi. Čitajući svaku reč iz lascivnih poruka, devojka je ponizila svog verenika pred svima koji su im bliski.

Aleks je posle toga izjurio iz crkve u pratnji njegovog kuma, a Kejsi je održala i završnu reč.

“Danas neće biti venčanja, ali ćemo proslaviti iskrenost, pronalazak prave ljubavi i slušanje svoga srca čak i kad boli”, rekla je okupljenoj masi, a žurka je trajala do ranih jutarnjih sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: