Koga će Ivan Ivanović večeras ugostiti u svom studiju? VIDEO

Beograd je ove godine bogatiji za još jednu pozorišnu scenu. U pitanju je “Teatar na Brdu”, u opštini Čukarica, koji su pokrenuli glumci Andrija Milošević i Viktor Savić. Novo pozorište predstaviće 22. novembra komad Nikole Pejakovića “Šećer je sitan, osim kad je kocka”, u kojem pored Andrije i Viktora igraju Sloboda Mićalović i Aleksandra Tomić. Pre nego što ih vidimo na pozornici, gledaćemo ovu četvorku kod Ivana Ivanovića.

Život

Izvor: B92

Petak, 16.11.2018.

15:23

Koga će Ivan Ivanović večeras ugostiti u svom studiju? VIDEO
Teatar na TV Prva, foto: Aleksandar Krstoviæ

Pričaće o predstavi, bračnim temama i dilemama koje su u njenom fokusu, ljubavi, novom teatru, komediji i smehu kao neizostavnoj i najlepšoj boji života.

Dobro raspoloženi, opušteni, spremni da se našale, Ivanovi gosti sigurno će nam ulepšati veče.

Kod Ivana stiže i kultni bend “Bajaga i instruktori”. Promovišućí album “U Sali lom” najaviće koncert 1. decembra u Štark areni u Beogradu, a sviraće i za Ivanovićevu publiku u studiju Prve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: