Bez muke za 14 dana naučićete strani jezik? Dobra reklama ili? VIDEO

Sa društvenih mreža pljušte razne ponude. Pa tako za 14 dana možete da naučite i strani jezik, naravno ako kupite Pingulingo. Navodno, ta knjiga omogućava da se u kratkom vremenskom periodu bez muke savlada gradivo koje se na kursevima jezika uči godinu dana.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 15.11.2018.

13:43

Bez muke za 14 dana naučićete strani jezik? Dobra reklama ili? VIDEO
Foto: Thinkstock

Rekorder po brzini je američki Ef Bi Aj, bar tako piše na raznim sajtovima, sa metodom učenja koje traje samo 10 dana. Da li je to zaista moguće?

"Mnogi pod tim podrazumevaju da će fantastično naučiti strani jezik otprilike na nivou govornika maternjeg jezika. To je za već visok stepen znanja za većinu nedostižan“, rekla je Olivera Durbaba, profesorka Filološkog fakulteta.

Da biste naučili stvarni jezik prvo to morate želeti da ga naučite, da imate motivaciju i da postoji kontinuitet u učenju.

"To znači da se jednom dužem vremenskom periodu posvetimo stranom jeziku", napominje profestorka.

A da li je moguće zaista za 14 dana naučiti strani jezik, saznajte u prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: