- Vesti -

Napala osoblje u avionu jer joj nisu dali da pije VIDEO

Tokom leta u avionu "Er Indije" izbio je incident, kada je pedesetogodišnja žena zahtevala od kabinskog osoblja da joj donesu flašu vina, a koji su to uporno odbijali, jer je gospođa bila vidno pijana.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ona nije birala reči, te ih je sve vreme vređala i ponavljala "ja sam je**ni internacionalni advokat, a nećete da mi date vino?"

Putnica biznis-klase, za koju se veruje da je iz Irske, zatražila je da razgovara sa pilotom nakon što je kabinsko osoblje odbilo da joj donese još jednu flašu vina, jer su procenili da je dovoljno popila.

Među putnicima se našao i neko ko je ceo incident i snimio, a u kojem se vidi plavuša u bluzi koja sve vreme tvrdi da je advokat za ljudska prava, i unosi se kabinskom osoblju u lice, prenosi Dejli mejl.

Ona im je pretila i da će da ih tuži na sudu jer su odbili da je usluže. Na video-snimku se vidi kako ona maše rukama pred jednim članom osoblja kao da će da ga udari, ali stjuard nije želeo da ulazi u konflikt s njom i ostao je potpuno smiren.

Šokantni video-snimak nastao je prošlog vikenda na letu "Er Indije" iz Mumbaja ka Londoinu.

"Nećete da mi date je**nu čašu vina? Da li vas dobro razumem?", ponavljala je ova žena.

Video-snimak se završava tako što se gospođa vratila u biznis-klasu kod svojih kolega koje je prozivala jer nisu stali na njenu stranu i nisu se borili "protiv nepravde".

Policija je kasnije potvrdila da je privela ženu koja je tokom leta pravila problem i uznemiravala osoblje i ostale putnike.

Vesti

strana 1 od 139 idi na stranu