- Vesti -

Volite pivo i raniji odlazak sa posla? Ovo pravi posao za vas!

Odgovor na pitanje da li volite ranije da izađete sa posla kako biste sa drugarima otišli na pivo ne treba dugo tražiti.

Izvor: B92
Podeli
Thinkstock / Ilustracija
Thinkstock / Ilustracija

Kod većine ljudi, ili bar kod većine onih koji vole da piju pivo, odgovor bi više nego sigurno bio pozitivan. A upravo za takve ljude jedna australijska pivara ima posao.

Sidnej bir kompani (Sydney Beer Co.) nedavno je objavila oglas za posao "glavnog službenika za raniji odlazak sa posla" (Chief Clock Off Officer - CCOO).

Ovo jedinstveno radno mesto zainteresovanima nudi stalan posao, sa punim radnim vremenom i platom koja je stvar dogovora sa poslodavcem.

Međutim, budući da je u pitanju šefovska pozicija, sa takvim poslom dolazi i velika odgovrnost. Glavna dužnost CCOO-a je da ubeđuje sidnejske radnike da ranije odlaze sa posla, kako bi pili pivo i družili se uz njega, piše Njuzhab.

U njegov opis posla spadaju i organizacija događaja (Venue Relationship Management), koja podrazumeva obilazak što većeg broja sidnejskih pabova, kao i potpuno uživanje u pivu i druženju (Absolute Work Enjoyment), zbog čega bi zaposleni bili potpuno ubeđeni da treba da izađu koji minut ranije.

Oglas poziva "prepodnevne" osobe koje ostvaruju maksimalnu produktivnost u redovno radno vreme, i odbrojavaju svaki minut do prvog piva.

Poslodavac od kandidata traži sposobnost planiranja i veštine u slanju poruka i imejlova, i postovanju na društvenim mrežama. Što češće slanje poruka je više nego poželjno.

A osim ljubavi prema pivu, nikakvo prethodno iskustvo nije neophodno.

Vesti

strana 1 od 139 idi na stranu