Tek što se rodio, a već je dobio kaznu zbog parkiranja od 100 evra

Jedna novopečena mama iz Sidneja dobila je pozamašnu kaznu za nepropisno parkiranje, i to za vreme porođaja.

Život

Izvor: B92

Utorak, 13.11.2018.

10:10

Tek što se rodio, a već je dobio kaznu zbog parkiranja od 100 evra
Thinkstock / Ilustracija

Tridesetogodišnja Džes Bruks platila je parking u trajanju od 24 sata nedaleko od porodilišta Kraljevske bolnice "Princ Albert", što je sasvim uobičajeno za žene koje tamo dolaze da se porode.

Međutim, komplikacije za vreme porođaja zadržale su je u porodilištu punih 21 sat.

Njena majka, koja stanuje u blizini, ostavila je na šoferšajbni automobila poruku službenicima parking-službe, kako bi ih obavestila da su ključevi vozila sa Džes u bolnici. To im, međutim, nije smetalo da, po isteku predviđenog vremena, ostave kaznu.

Mlada mama se porodila narednog dana oko tri sata ujutro, posle više od 30 sati provedenih u budnom stanju, prenosi Njuzhab.

Kada su Džes i njen suprug, drugog dana oko podneva, došli do svog automobila čekala ih je kazna, u protvvrednosti od oko 100 evra.

Iako u početku, i pored potvrde iz bolnice, nisu uspeli da ospore kaznu, zahvaljujući pritisku medija, tročlanoj porodici je, na kraju, kazna oproštena, a parking-služba im se izvinila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: