- Vesti -

Pobedio na izborima u Nevadi, iako je umro u oktobru

Republikanac Denis Hof, vlasnik nekoliko bordela, koji je preminuo u oktobru, pobedio je na izborima za parlament savezne države Nevade jer to omogućava izborni zakon.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Tanjug / AP, Sue Ogrocki
Foto: Tanjug / AP, Sue Ogrocki

Hof je osvojio 63 odsto glasova i pobedio je demokratsku kandidatkinju Leziju Romanov, preneli su lokalni mediji.

Republikanac je preminuo 16. oktobra posle proslave 72. rođendana tokom jednog izbornog mitinga na kojem je bio s jednim pornografskim glumcem u penziji.

Izborni zakon u Nevadi dozvoljava zadržavanje kandidature i kad premine kandidat. Lokalni političari će imenovati njegovog naslednika.

Hof je bio vlasnik šest legalnih bordela u Nevadi i bio je zvezda rijalitija za odrasle "Kethaus" (Cathouse) televizije Ejč-Bi-Ou (HBO).

Vesti

"Naravno da neću reagovati... Nisam glup!"

Britanski princ Čarls, koji u sredu puni 70 godina, nastavlja da uživa titulu "večitog prestolonaslednika" koji brani njemu bliske ideje, kao što su životna sredina i sloboda govora, koju neće moći da koristi kad sedne na presto.

Vesti ponedeljak 12.11. 18:56 Komentara: 9

Radovala se rukovanju sa predsednikom, a onda je omanula

Francuski mediji, koji danas opširno komentarišu i prepričavaju komemoraciju povodom 100 godina od završetka Prvog svetskog rata u Parizu i sva dešavanja u vezi s tim, preneli su simpatičnu zanimljivost, jednu zbunjenu gledateljku koja je došla da se rukuje sa Angelom Merkel misleći da je prva dama Francuske Brižit Makron.

Vesti ponedeljak 12.11. 15:30 Komentara: 13
strana 1 od 120 idi na stranu