- Vesti -

Izbor za mis bumbum: Obračun zbog optužbi za 'lažnu' pozadinu VIDEO

Popularno takmičenje za najlepšu zadnjicu Brazila “Miss Bumbum” obeležile su nesvakidašnje scene svađe, koja je pretila da se završi fizičkim obračunom.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Youtube Printscreen
Foto: Youtube Printscreen

Nakon što je pobednica Elen Santana izašla na scenu, gde joj je dodeljena lenta, a potom se čuo gromoglasan aplauz iz publike, nezadovoljna takmičarka Alina Uva se popela na binu i skinula lentu pobednici, tvrdeći da pripada njoj.

Dvadesetsedmogodišnja Alina, čija zadnjica je za pet centimetara veća od pobedničke, navela je da je njena pozadina prirodna i da je glasanje namešteno.

Alina je iznela tvrdnje da se pobednica Elen Santana navodno podvrgla estetskom zahvatu, kao i da je njena zadnjica "sabotirana" na ovom izboru

"Uzela sam lentu jer sam ja jedina žena koja zaslužuje titulu. Imam prirodnu brazilsku zadnjicu i to mi niko ne može uzeti. Tri žene koje su dobile najviše glasova su prevara, njihove zadnjice su samo silikon, ovo je nepravda", uzvikivala je Alina.

Zanimljivo je da je upravo ona u prvoj fazi takmičenja dobila najviše glasova po oceni javnosti. Ipak, posle sukoba, bila je prinuđena da vrati lentu.

"Uzela je moju lentu, ali titulu ne može nikad. Radila sam naporno kako bih zaslužila titulu jer je moja zadnjca najčvršća. Kako biste pobedili morate da znate da gubite. Da sam izgubila, prihvatila bih to dostojanstveno za razliku od nje", ispričala je za lokalne medije. .

Vesti

Prvi srpski pilot sa američke akademije

Srpski pilot helikoptera kapetan Ilija Šebek prvi je student iz Srbije koji je diplomirao na američkoj Interevropskoj vazduhoplovnoj akademiji u Nemačkoj. To je na svom Tviteru objavila Ambasada SAD u Beogradu ispod fotografije na kojoj se srpski oficir pozdravlja sa hrvatskom koleginicom.

Vesti sreda 21.11. 09:59 Komentara: 59
strana 1 od 129 idi na stranu