Glumac napustio kliniku za odvikavanje od alkohola

Američki glumac Ben Aflek izašao je iz klinike za odvikavanje od alkohola. Trenutno snima novi film 'Torrance', u kome ima glavnu ulogu, a slobodno vreme koristi za šetnju sa svojim ljubimcima, psima, ali i druženju sa decom.

Život

Izvor: B92

Petak, 02.11.2018.

10:25

Glumac napustio kliniku za odvikavanje od alkohola
Foto: X17 Agency

Holivudska zvezda Ben Aflek napustio je kliniku za odvikavanje, a svu svoju snagu usmerio je na novi poslovni projekat. Glumac je dobio glavnu ulogu u filmu 'Torrance'.

Na internetu su se pojavile prve fotografije sa snimanja, na kojima možemo da vidimo da glumac mnogo bolje izgleda, te da mu karijerni uspesi prijaju s obzirom na to da je nedavno prolazio kroz veoma teške trenutke.
Foto: x17 Agency
Ben je trenutno sam, ostavio je svoje dve prethodne devojke poducentkinju Lindsi Šukus i Plejbojevu zečicu Šonu Seksto,.

Kako su pisali svetski mediji, njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo nakon divljeg vikenda sa Šonom. Na nagovor supruge, Aflek je posetio kliniku za rehabilitaciju, a pre samo nekoliko nedelja vratio se u svoj dom u Los Anđelesu.
Foto: X17 Agency
Sada se oseća dobro i fokusiran je na snimanje filma 'Torrance' u kom glumi bivšeg košarkaša koji se odao alkoholu te se zbog toga i razveo.

Zbog potreba filma pustio je bradu i brkove, a kako sada izgleda možete pogledati na sledećim fotografijama.
Foto: x17 agency
Glumac je tokom prethodnih godina čak tri puta posećivao kliniku za odvikanje od alkohola. On je o tome otvoreno pričao u medijima, a tada je kazao da sve to radi zbog svoje dece.

"Završio sam s rehabilitacijom, gde sam se našao zbog svoje zavisnosti od alkohola. To je nešto sa čime sam se borio u prošlosti, ali tu moja borba ne staje. Želim da uživam u životu punim plućima i budem najbolji otac na svetu", rekao je Ben svojevremeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: