Večeras peva u Beogradu, a šta je uradio u drugom gradu

Svetska superzvezda večeras nastupa u Beogradu, a pre tri dana otkazao je nastup u Pragu. Evo šta se tamo tačno dogodilo.

Život

Izvor: B92, bbc.com

Nedelja, 28.10.2018.

12:21

Večeras peva u Beogradu, a šta je uradio u drugom gradu
Foto: Gettyimages

Džejson Derulo (Jason Derulo) večeras će održati svoj drugi koncert u Srbiji, a popularni pevač je je poslednjih nedelja obišao i nastupao u svim većim gradovima Evrope.

Međutim, u Pragu je imao nepredviđenih problema.

Pre tri dana u Tipsport areni u Pragu, Džejson i njegov tim su uoči koncerta utvrdili da sala nije bezbedna zbog čega je taj nastup otkazan.

Iako je pevač zakazao novi datum za Prag, nije želeo da razočara fanove koji su ga ispred arene čekali od ranog jutra, pa je održao besplatan nastup na balkonu arene.

Derulo je izašao na balkon i pred hiljadama fanova otpevao neke od svojih najvećih hitova. Prostor mu nije dozvoljavao da pravi veliki spektakl, ali je pevač izveo i par svojih plesača da upotpune šou.

Na svom Instagramu 29ogodišnjak je napisao: "Ljubav i druženje koje smo podelili zauvek će ostati zapisano u mom srcu".

Svetska superzvezda, trenutno je najpoznatiji po zaraznoj “Tip Toe”, hitu "Swalla" sa preko milijardu prikaza na YouTubeu, “If I'm Lucky“ i pesmi “Colors”, koja je i himna 2018 FIFA Svetskog prvenstva.

Sa preko 102 miliona pregleda i ekvivaletne prodaje širom sveta, oba njegova hita "Watcha Say" i"Talk Dirty" dostigla su četvorostruko platinasti status, dok su "Want To Want Me" i "Ridin' Solo" zaradili trostruko platinasti.

Prošle godine, Džejson Derulo bio je jedan od hedlajnera Exit festivala u Novom Sadu, gde je napravio sjajnu žurku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: