Muzičar dobio opasnu infekciju: "Mogao sam da umrem"

Pevač legendarne grupe Black Sabbath Ozi Ozborn, poznat pod nadimkom Princ Tame, u intervjuu za poznati magazin "Roling stoun" otkrio je kroz kakve zdravstvene probleme je prolazio tokom poslednjih četiri nastupa u okviru ture po Severnoj Americi.

Život

Izvor: B92

Utorak, 23.10.2018.

12:27

Muzičar dobio opasnu infekciju:
Foto: Getty

U intervjuu, američki muzičar Ozi Ozborn obelodanio je da je imao stafilokoknu infekciju koja je mogla da ga ubije da lekari nisu odmah reagovali i dali mu preporučenu terapiju.

Kako je ranije saopšteno, Ozi je zbog ugroženog zdravlja morao istog momenta da odloži nekoliko nastupa kada je u medijima otkriveno da mora da se podvrgne operaciji .

Ubrzo nakon toga on je po savetu lekara morao da otkaže nastupe u oktobru, koje je odložio za 2019. godinu, jer kako je sopštio, lekari su mu zakazali termine za nekoliko hirurških zahvata jer su se pojavile dodatne infekcije.

U razgovoru za "Roling stoun", Ozborn je otkrio da pati od potencijalno smrtonosne stafilokokne infekcije, kao i da je njegov desni palac otekao i sada je veličine "sijalice".
Ozi sa suprugom, foto: Getty
Bio je u Solt Lejk Sitiju kada je primetio da ima zdravstveni problem, te ga je supruga Šeron odvela u Urgentni centar.

"Nisam se osećao bolesno, pa sam zbijao šale. Doktor je kazao: 'Ne znam da li shvatate, gospodine Ozborne, ali imate veoma ozbiljan problem. Da li možete da prestanete da pravite šale?"

Kako se ispostavilo, Ozi je imao tri stafilokokne infekcije na ruci, a jedna od njih se širila na njegov srednji prst.

"Tokom operacije uklonili su sve. Moja ruka je bila u stadijumu gnojnog zapaljenja, kada gnoj putem krvotoka ulazi u telo i ubija te."
Foto: Getty
Ozi misli da je dobio infekciju tokom turneje, kada se pozdravljao sa 200 fanova tokom jedne noći.

Princ Tame kaže da se vratio kući za odmor i da se 85 do 90 odsto sada oseća bolje.

"Nisam mogao da radim ništa. Ja sam desnoruk. Ne možeš da obrišeš svoje sopstveno du*e. I nisam imao mnogo volontera koji bi to uradili umesto mene", šaljivo je kazao pevač, a potom dodao:

"Moglo je biti mnogo gore. Mogao sam da umrem."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: