U Srbiji postoji Grobarijada i posluženje je u duhu okupljanja VIDEO

Pored Kupusijade, Pasuljijade i sličnih zabavnih okupljanja ustalila se i Grobarijada odnosno okupljanje vlasnika pogrebnih preduzeća.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.10.2018.

12:42

Default images

Ove godine kolege iz te branše okupile su se u Despotovcu, a torta na kraju proslave bila je u obliku venca.

Opštepoznati slogan pogrebnih preduzeća "Vaše je samo da umrete, a ostalo je naša briga" izgovara se kroz šalu, a učesnici nisu želeli javno da govore slične pošalice, iako kažu da ih ima mnogo.

Organizatori Grobarijade se slažu da je cilj okupljanja druženje i upoznavanje kolega i da se ta manifestaja praktikuje već nekoliko godina unazad.

Veliki je odziv kolega, a sem pogrebnika iz Srbije došli su i iz Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Mađarske, Bugarske..

Pogrebnik iz Hrvatske kaže da lepo sarađuje sa kolegama iz Srbije i da se nada da će i kod njih biti organizovanana Grobarijada.

Više o ovoj priči možete čuti u prilogu TV Prva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: