Kesić: "Pst, gospodine predsedniče! Šta ako neprijatelj čuje?" VIDEO

"Pst, gospodine predsedniče! Pa kamere snimaju! To se ne priča javno. Šta ako neprijatelj čuje? Šta ako krene 90.000 Bugara, al' ne na doček? Kao ja, krenem sutra na odmor, recimo i obznanim: Dragi prijatelji, 10 dana neću biti kod kuće, adresu znate, ključ je ispod otirača, da ne može baš svako da ga nađe. I da, sva ušteđevina mi je čim uđete levo na stočiću, a ženin nakit... To već ne bih mogao da otkrivam. Al' dobro, k'o da će neko stvarno da uđe. Druga fioka u kutiji od cipela."

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.10.2018.

09:50

Kesić:
Foto: Screenshot, O2

U slučaju da ste propustili 149. epizodu "24 minuta sa Zoranom Kesićerm", ovde možete da pogledate celu emisiju. Teme ove epizode bila su "predsednikova istraživanja i proročanstva", smene u muzeju Nikole Tesle i Narodnom pozorištu, protivnica opozicije u REM-u i intervju poslanika Dveri.

Specijalni gost je Ljubivoje Ršumović, kako kaže Kesić, sa svim njegovim fazonima i forama. Muzički gosti su Marko Luis i njegov bend.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: