- Vesti -

Pijani, agresivni i paranoični: Poznati koji su izbačeni iz aviona

Nakon što je na letu od Los Anđelesa do Njujorka, zbog svađe sa osobljem zbog mesta u avionu glumica Tara Rid izbačena s istog, mediji su aktuelizovali slične slučajeve sa poznatima. Prenosimo vam listu manekena, glumaca i pevača koji su izbačeni iz aviona.

Izvor: Tportal
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Kejt Mos

U vidno alkoholizovanom stanju, 2015. godine britanska manekenka zamoljena je da napusti avion nakon što je podivljala jer osoblje više nije želelo da služi alkoholna pića. Navodno je, izlazeći iz aviona, bujicu uvreda uputila pilotu.

Naomi Kempbel

'Crna pantera' poznata je po svom razmaženom ponašanju, a šta su sve prošli radnici na aerodromu nakon što joj je izgubljen prtljag, verovatno ne žele ni da se prisećaju. Naime, na jednom od letova 2008. godine izgubljen joj je prtljag, zbog čega ona nije želela da napusti avion dok se isti ne pronađe. Koliko ju je to izbacilo iz takta govori i podatak da je mlatila i pljuvala osoblje, ali i policajce koji su pokušali na silu da je izbace iz aviona.

Alek Boldvin

Doslovce izbačen s leta 2011. godine bio je glumac Alek Boldvin koji je odbio da sedne na svoje mesto tokom poletanja zbog igre s prijateljima.

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Džonatan Ris Mejers

Glumac je 2010. godine bio je prilično ratoboran kada je, iako nije imao kartu za istu, pokušao da u prvu klasu nakon čega mu je bio zabranjen let, a slično se ponovilo i sedam godina kasnije. Tada je glumac na aerodromu u Dablinu snimljen kako pijan tetura uokolo zbog čega mu osiguranje nije dalo da se ukrca na let. Nedavno je vidno pijan prilikom ukrcavanja urlao na svoju suprugu. Nakon poslednjeg incidenta Mejers je zatražio pomoć lekara da stane na kraj svojoj zavisnosti.

Kortni Lav

I pevačica Kortni Lav u svojoj biografiji ima zapisan incident i to davne 2003. godine. Iako ju je osoblje zamolilo da se veže, kako bi mogli da polete, ona je to odbila. Nakon toga izbačena je sa svog leta na londonskom aerodromu Hitrou.

Selma Bler

Selma Bler takođe iza sebe ima sramotan incident iz 2016. godine kada je na letu počela da plače zbog nekog muškarca, koji se nalazio u istom avionu, vičući da ga se panično boji. Lekari su se za nju pobrinuli odmah pri sletanju, a kasnije je za sve optužila kombinaciju alkohola i tableta za smirenje izdatih na lekarski recept. Ona je nedavno na Instagramu otkrila da boluje od multipla skleroze, bolesti nervnog sistema.

Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Fergi

U danima njene najveće slave, tadašnjoj pevačici grupe Black Eyed Peas, Fergi, zabranjen je let nakon što se na aerodromu pojavila toliko pijana da je jedva stajala na nogama.

Džoš Duhamel

I bivši suprug pevčice Fergi, gluamc Džoš Duhamel, udaljen je 2010. godine s leta nakon što je odbio da ugasi svoj mobilni telefon prilikom poletanja.

Vesti

Ruski konzul uzalud je učio Karađorđa da pije čaj s rumom

Prva slava Karađorđevića bio je Sveti Kliment (25. novembar/8. decembar). Kao i svaka srpska kuća, i Karađorđevići su slavili krsno ime. Od drugih slava ona se razlikovala samo utoliko što su Karađorđevići, kad su bili vladari, slavi pridavali nešto veći značaj zbog zvanica koje su dolazile na čast i gošćenje.

Vesti sreda 31.10. 14:52 Komentara: 5
strana 1 od 140 idi na stranu