Ulazak u istoriju: Svi žele ovaj nerealan džekpot

Džekpot u megamilionskoj američkoj lutriji porastao je na milijardu dolara i to je trenutno druga po veličini nagrada u istoriji lutrije.

Život

Izvor: B92

Subota, 20.10.2018.

08:00

Ulazak u istoriju: Svi žele ovaj nerealan džekpot
Foto: Thinkstock

"Ovo je još neistražena teritorija i uzbudljivo je videti ljude širom države kako kupuju tikete i pridružuju se zabavi", izjavio je glavni direktor Mega miliona Gordon Medenica, prenosi Rojters.

Agencija AP prenosi da su zvaničnici lutrije povećali visinu nagrade nekoliko sati pre izvlačenja, a iako glavna nagrada stalno raste, izgledi za pobedu ostaju izuzetno mali - jedan od 302 miliona.

Nagrada je porasla na milijardu jer niko nije izvukao džekpot od 24. jula, kada je grupa građana osvojila 543 miliona dolara.

Zvaničnici su saopštili da ukoliko niko ne osvoji džekpot danas, u narednom izvlačenju u utorak uveče, glavni dobitak će biti 1,6 milijardi - največi u istoriji lutrije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: