Slavni glumac uhvatio aligatora rukama

Bio je agresivan, već je napadao ljude i odgrizao im ruke i stopala, ali sada su komšije mirne sto posto, pohvalio se "Rok (The Rock)", koji je svojom snagom uspeo da obuzda velikog aligatora.

Život

Izvor: B92

Petak, 19.10.2018.

18:19

Slavni glumac uhvatio aligatora rukama
Foto: Thinkstock

On se setio dana kad je postao legenda u svom okruženju odnosno tada je aligator nazvan "Velika Berta" ušetao u njegovo dvorište, započeo je priču američki glumac Dvejn Džonson (46) poznat po ulozi "Kralja škorpiona" i filmovima "Brzi i žestoki".

Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj sedi na velikom aligatoru i drži mu usta rukama.
Ovo se može uvrstiti na listu mojih najluđih, odnosno najglupljih stvari koje sam uradio zbog ljubavi. Moj pojam zabave je oduvek bio diskutabilan - našalio se Džonson.

Međutim, iako je ispao heroj ulice, u komentarima su se javili zaštitnici prava životinja i kritikovali glumca.

"Zar nisi razmišljao o dobrobiti životinje i koliko nju to boli? Nisi trebao da sedneš na njega i tako da mu zaokreneš glavu, molim te poštuj životinje", jedan je od komentara.
Glumac je u braku sa Loren Hašian s kojom ima dvoje male dece Jasminu (2) i Tijanu, koja ima šest meseci. Iz prošlog braka ima jednu ćerku Simone (17).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: