Turistkinju "savršena" fotografija odvela u smrt

Dvadesetsedmogodišnja Sandra Manuela Da Kosta Masedo iz Portugalije poginula je nakon pada sa 27. sprata zgrade u Panami dok je pokušavala da snimi savršenu fotografiju.

Život

Izvor: B92

Utorak, 16.10.2018.

20:49

Turistkinju
Foto: Youtube Printscreen

Turistkinja Sandra Manuela Da Kosta Makedo se približila ivici balkona, koji se nalazi na 27. spratu solitera u Panami, i držeći u ruci štap za slikanje probala da snimi što atraktivniju fotografiju.

Kako ga je spuštala sve niže, u jednom trenutku izgubila je ravnotežu i pala. Nažalost, nesrećenoj ženi nije bilo spada.

Slučajni svedok, koji se našao u blizini zgrade, zabeležio je tragičan pad na kome vidimo da Sandra ne ispušta štap za selfi.

Ona je luda, eno je tamop, pogledaj, pala je, čuje se glas muškarca u pozadini video snimka.

Kako izveštava Mejl onlajn (Mail Online) Sandra Manuela Da Kosta je bila učiteljica i imala je dvoje dece.

Upozoravamo da video-snimak u nastavku možete biti uznemirujuć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: