Čuveni muzičar priznao: Jeo sam ekstazi za doručak i pio litre votke

Američki muzičar Ričard Melvil Hal, koji je poznatiji pod umetničkim imenom Mobi najavio je da uskoro izlaze njegovi memoari "Then It Fell Apart" u 2019.godini, piše The Rolling Stone.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.10.2018.

15:00

Čuveni muzičar priznao: Jeo sam ekstazi za doručak i pio litre votke
Foto: Getty

"Radi se o putovanju u tamno srce slave i demonima koji vrebaju iza sjaja životnog stila slavnih", napisao je Mobi na Tviteru za nastavak svojih memoara iz 2017. "Porcelain: A Memoir".

"U leto 1999. Mobi je objavio album (Play) koji je definisao protekli vek. Poput albuma koji definišu generaciju, Plej je bio sveprisutan i izbacio je Mobija među zvezde. Odjednom se družio s Dejvidom Bouvijem, Kristinom Riči i Madonom, uzimajući esktazi za doručak, ispijajući svaki dan litre votke i spavajući s modelima. Bila je to dijeta koja nije mogla da traje. A onda se sve raspalo", stoji u saopštenju izdavačke kuće Faber Books, koja će objaviti memoare 11. juna 2019. Poznati američki komičar i voditelj Stefan Kolber rekao je za nove memoare "Then It Fell Apart" da "nekako ta hronika duge, tamne noći duše uključuje smešne priče u kojima su Tramp, Putin i zaista zbunjujući niz degenerika".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: