148. epizoda "24 minuta": Palma i pileće nogice VIDEO

"Moje ime je Zoran Kesić, a ovo je emisija na koju je ovih dana izvršena prava invazija smrdibuba. Pritom, ne mislim na Srpski telegraf, mislim na prave bube - ove što lete i smrde. Ovi iz Telegrafa još uvek ne lete. Dobrodošli u 24 smrdibube", pozdravio je Kesić gledaoce 148. epizode. Ako ste je propustili, možete da pogledate celu epizodu na našem sajtu.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 14.10.2018.

15:38

148. epizoda
Foto: Screenshot, Youtube

Govor Dragana Markovića Palme, Vučić u Kazahstanu, novi spot Beogradskog sindikata, odliv mozgova iz Čačka i "nevidljiva" fabrika u Krušumliji samo su neke od tema poslednje epizode emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem". Celu emisiju možete da pogledate u videu ispod.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: