- Vesti -

Azija Arđento otkrila nepoznate detalje samoubistva Entonija Bordena

Italijanska glumica Azija Arđento otkrila je u novom intervjuu da je Entoni Borden delovao čudno dan pre nego što je izvršio samoubistvo.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Guliver / Photo cover
Foto: Guliver / Photo cover

Glumica Azija Arđento, koja je dve godine bila u vezi sa Entonijem Bordenom pre nego što je slavni kuvar sebi oduzeo život, gostovala je u televizijskoj emisiji Verissimo.

Italijanka se prisetila nekih detalja iz prošlosti, a posebno nekoliko dana pre nego što je Entoni izvršio samoubistvo u svojoj hotelskoj sobi u Francuskoj.

"Dan pre nego što je umro čuli smo se telefonom, a njegov glas je zvučao čudno. Tada mi je samo kazao da je previše jeo i pio. Nije mi rekao ništa o ovim mislima. Napisao je i spomenuo nešto o samoubistvu na televiziji, ali sam mislila da je to bila romantična misao."

Azija je pokušala da dođe do odgovora na pitanje zašto je legendarni kuvar rešio da oduzme sebi život...

"Mislila sam da sam ja depresivna, on me je uvek podržavao. Ponekad sam imala loše misli, depresija je veoma ozbiljna mentalna bolest i ponekad loše misli dođu... "

"Instinkt za umiranjem nije ljudski. Entoni u tom trenutku nije razmišljao ni o kome, jer je njegov bol bio ogroman, ali ga ja nikada niam videla. Kako je uspeo tako nešto da sakrije?", upitala se glumica.

Ona je potom briznula u plač dok je govorila o periodu nakon Bordenovog samoubistva.

"Nikad nisam imala takvu osobu pored sebe. Brinuo se za mene i moje dete. Ostavio mi je prazninu koju ništa ne može da ispuni, ovaj bol nikada neće da prođe", rekla je.

"Više nema jutarnjih poruka, a uveče nema nikoga da mi kaže laku noć. Nemam više snage. Ako nisam dobro, ne mogu se brinuti o svojoj deci. Ima dana kada ne mogu da izađem iz kreveta, ima i onih u kojima pokušavam da se ne vratim kući."

Podsetimo, ovo je bila posebno teška godina za Aziju Arđento, koja je ubrzo nakon što je izgubila svog partnera optužena za seksualno zlostavljanje maloletnog glumca Džimija Beneta kada je imao 17 godina.

strana 1 od 140 idi na stranu