- Vesti -

Misteriozni objekat pronađen u vodama nadomak Južne Karoline?

U vodama Atlantskog okeana kod Južne Karoline pojavio se misteriozni objekat koji je odmah pokrenuo razne teorije korisnika interneta. Mnogi su posumnjali da je reč o vanzemaljskom objektu…

Izvor: B92
Podeli

Neprofitna organizacija za zaštitu delfina Lowcountry Marine Mammal Network prva je spazila misteriozni objekat koji su talasi doneli do obale u Sibruk Ajlandu, a potom objavila fotografiju na Fejsbuku.

Objekat je ogroman, cilindričan, viši od žene koja stoji u blizini. Izgleda kao da je napravljen od betona, ali organizacija je zvanično sopštila da nije reč o tvrdom materijalu.

"Kada ga dodirnete, shvatite da je mekan kao pena", kazali su, dodajući da je "veoma brzo uklonjen sa lokacije po naredbi zvaničnika grada".

Organizacija je zamolila da pomognu svi da se identifikuje misteriozni objekat, a na hiljade ljudi je izrazilo sumnju da je reč o svemirskom brodu ili o municiji za odlaganje otpada.

I dok su mnogi teoretičari zavere počeli da šire teorije da je reč o vanzemaljskom objektu, neki ističu da je reč o mekanijem materijalu i moguće je da je zapravo to kolut za spasavanje koji je uragan Florens oštetio.

Vesti

Pevačica otkrila: Tokom borbe sa bolešću "glumila sreću na Instagramu"

Kanadska pevačica početkom dvehiljaditih postala je prava pop-pank princeza, a singlovi “Complicated” i “Sk8r Boi” i danas su rado slušani. Međutim, u jednom je trenutku nestala je sa scene, tačnije 2015, zbog borbe sa lajmskom bolešću. Avril je sada dobro i nedavno je izdala singl “Head above the water” koji opisuje dane kada je mislila da će umreti.

Vesti utorak 23.10. 08:50 Komentara: 16
strana 1 od 131 idi na stranu