- Vesti -

Nakon transplantacije bubrega, pevačica opet završila u bolnici

Zbog ugroženog mentalnog zdravlja, dvadesetšestogodišnja muzičarka Selena Gomez prinuđena je da se leči u jednoj klinici.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Selena Gomez se godinamama borila sa lupusom, koji joj pravi velike zdravstvene probleme, zbog čega se prošlog leta pevačica podvrgla transplantaciji bubrega. Njena najbolja drugrica glumica Francija Rais je donirala bubreg, a pevačica joj se javno zahvalila na tome nazvavši je svojom "sestrom".

Američka pevačica Selena Gomez hospitalizovana je dva puta u poslednjih nekoliko nedelja zbog niskog nivoa belih krvnih zrnaca, što se često javlja kao neželjeni efekat transplantacije bubrega.

Tokom svoje druge posete bolnici, Gomezova je dobila napad panike...

"Ona je imala nekoliko teških nedelja, a napad panike u bolnici je bio njena prekretnica", potvrdio je izvor za magazin Pipl, dodavši da je pevačica "na nagovor porodice pristala da poseti mentalnu kliniku".

"Shvatila je da je potrebno da potraži dodatnu pomoć kako bi rešila emocionalne probleme. Okružena je porodicom od koje dobija dosta podrške. Sada je bolje i ide na tretmane."

Foto: Getty
Foto: Getty

Pevačica će se povrgnuti dijalektičkoj terapiji ponašanja, koja identifikuje, a onda promeni, negativno razmišljanje i obrasce ponašanja, tvrdi izvor.

Ove vesti su došle samo nekoliko nedelja od kada je Selena saopštila da pravi pauzu od društvenih mreža.

Foto: Getty
Foto: Getty

“Uzimam pauzu od društvenih mreža. Ponovo. Koliko god sam zahvalna prednostima koje nam društvene mreže pružaju, jednako sam zahvalna na tome što se mogu povući i živeti svoj život u trenutku koji mi je dat. Dobrota i podrška samo nakratko! Samo zapamtite – negativni komentari mogu povrediti svačija osećanja. Očigledno…”, napisala je ona.

Radar je nedavno pisao da je Gomezova doživela traumu zbog nedavnog predoziranja svoje prijateljice Demi Lovato, koju je posećivala u bolnici.

Pojedini mediji navode da je uticaj na njeno pogoršano zdravstveno stanje imala iznenadna veridba bivšeg dečka Džastina Bibera sa Hajli Boldvin, samo nekoliko meseci nakon raskida.

strana 1 od 140 idi na stranu