- Vesti -

Glumica ipak nije rekla da je pokret #MeToo lažan

"Govorila sam o Holivudu i Tajms apu, ne o pokretu #MeToo. Uh, tako sam umorna zbog ove greške. #MeToo je pokret onih koji su to preživeli i o njihovim iskustvima koja se ne mogu oduzeti", napisala je ona na Tviteru, nakon čega je usledilo i izvinjenje magazina Sandej tajms.

Izvor: Nedeljnik
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Glumica i jedna od osnivačica pokreta #MeToo Rouz Mekgovan demantovala je pisanje magazina Sandej tajms u kome je navedeno da je ona izjavila da je pokret - laž. "Govorila sam o Holivudu i Tajms apu, ne o pokretu #MeToo. Uh, tako sam umorna zbog ove greške. #MeToo je pokret onih koji su to preživeli i o njihovim iskustvima koja se ne mogu oduzeti", napisala je ona na Tviteru.

Potom se oglasio i Sandej tajms, koji je izrazio žaljenje zbog bilo kakve zabune.

"Rado ćemo pojasniti da su izjave Rouz Mekgovan u intervjuu Sandej tajmsu u vezi sa #MeToo u Holivudu, a ne sa širim pokretom."

Mekgovanova je na Tviteru podelila i prepisku sa magazinom Sandej tajms i objasnila kako je došlo da zabune.

"Kako da objasnim činjenicu da sam dobila nagradu od magazina GQ za muškarca godine, a da me nijedan ženski časopis nije nagradio i da me nijedna ženska organizacija nije podržala?", rekla je Rouz Mekgovan.

Na pitanje da li to znači da nije pozivana na ručkove, događaje u Holivudu koji su promovisali pokret, Mekgovanova je odgovorila: "Ne, niti želim da idem zato što je to sra*e. To je laž. Kao neki flaster koji ih zavarava da bi se osećale bolje."

Kada su je pitali da pojasni šta je laž, ona je rekla da je u Holivudu bila "tretirana zaista veoma bedno".

"Ali to me ne iznenađuje, tako je uvek bilo. Ne šokira me to, poznajem te ljude", rekla je Rouz Mekgovan.

Vesti

strana 1 od 129 idi na stranu