- Vesti -

Glumica ipak nije rekla da je pokret #MeToo lažan

"Govorila sam o Holivudu i Tajms apu, ne o pokretu #MeToo. Uh, tako sam umorna zbog ove greške. #MeToo je pokret onih koji su to preživeli i o njihovim iskustvima koja se ne mogu oduzeti", napisala je ona na Tviteru, nakon čega je usledilo i izvinjenje magazina Sandej tajms.

Izvor: Nedeljnik
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Glumica i jedna od osnivačica pokreta #MeToo Rouz Mekgovan demantovala je pisanje magazina Sandej tajms u kome je navedeno da je ona izjavila da je pokret - laž. "Govorila sam o Holivudu i Tajms apu, ne o pokretu #MeToo. Uh, tako sam umorna zbog ove greške. #MeToo je pokret onih koji su to preživeli i o njihovim iskustvima koja se ne mogu oduzeti", napisala je ona na Tviteru.

Potom se oglasio i Sandej tajms, koji je izrazio žaljenje zbog bilo kakve zabune.

"Rado ćemo pojasniti da su izjave Rouz Mekgovan u intervjuu Sandej tajmsu u vezi sa #MeToo u Holivudu, a ne sa širim pokretom."

Mekgovanova je na Tviteru podelila i prepisku sa magazinom Sandej tajms i objasnila kako je došlo da zabune.

"Kako da objasnim činjenicu da sam dobila nagradu od magazina GQ za muškarca godine, a da me nijedan ženski časopis nije nagradio i da me nijedna ženska organizacija nije podržala?", rekla je Rouz Mekgovan.

Na pitanje da li to znači da nije pozivana na ručkove, događaje u Holivudu koji su promovisali pokret, Mekgovanova je odgovorila: "Ne, niti želim da idem zato što je to sra*e. To je laž. Kao neki flaster koji ih zavarava da bi se osećale bolje."

Kada su je pitali da pojasni šta je laž, ona je rekla da je u Holivudu bila "tretirana zaista veoma bedno".

"Ali to me ne iznenađuje, tako je uvek bilo. Ne šokira me to, poznajem te ljude", rekla je Rouz Mekgovan.

Vesti

Ruski konzul uzalud je učio Karađorđa da pije čaj s rumom

Prva slava Karađorđevića bio je Sveti Kliment (25. novembar/8. decembar). Kao i svaka srpska kuća, i Karađorđevići su slavili krsno ime. Od drugih slava ona se razlikovala samo utoliko što su Karađorđevići, kad su bili vladari, slavi pridavali nešto veći značaj zbog zvanica koje su dolazile na čast i gošćenje.

Vesti sreda 31.10. 14:52 Komentara: 5
strana 1 od 140 idi na stranu